Let op! Profiteer nog snel van onze lage prijzen voor de prijsverhoging

In lijn met andere opleiders wordt vanaf 1 juli 2024 het lesgeld verhoogd van al onze opleidingen. Schrijf je daarom nu in voor jouw droomopleiding, zodat je nog snel kunt profiteren van onze lagere prijzen.

Jaarlijks stelt de overheid het wettelijke collegegeld vast, dat gelijk is voor alle hogescholen en andere onderwijsinstellingen. Dit jaar wordt het collegegeld verhoogd en daarom verhogen ook wij, net als vele andere opleiders, vanaf 1 juli onze prijzen met gemiddeld 8 tot 9%. Oftewel, overweeg jij al een tijdje om met een opleiding te starten en wil je nog profiteren van onze huidige lage prijzen? Wacht dan niet te lang, maar wees er snel bij en schrijf je in!

Vind snel jouw opleiding

Studeren bij NTI is zowel haalbaar als betaalbaar. Het biedt de meest voordelige weg naar een erkend HBO-bachelorgetuigschrift, aangezien al het studiemateriaal bij de prijs is inbegrepen. Bovendien zijn al onze opleidingen flexibel te doorlopen: je bepaalt zelf het studietempo en studeert waar en wanneer jij dat wilt. Twijfel je over welke opleiding je wilt volgen en ben je nog druk aan het oriënteren? Maak het jezelf niet te moeilijk, maar maak gebruik van onze gratis studiekeuzetest, of neem contact op met onze studieadviseurs. We staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Doe de studiekeuzetest